Női egészség

Geratherm - Női egészségügyi gyorstesztek

Geratherm - női egészségügyi tesztek

Geratherm - Hüvelyi pH teszt

Hüvelyi pH teszt

A hüvely pH-jának megváltozása már korán fertőzést jelezhet, ezért rendszeres ellenőrzése a terhesség alatt kulcsfontosságú lehet a magzat védelme szempontjából. Ötdarabos otthoni teszt a hüvelyi Ph meghatározására.

Ajánló

2.590 Ft.

Megrendelem!
Geratherm - Hüvelygomba teszt

Hüvelygomba teszt

Csak mert viszket, nem biztos, hogy hüvelygomba! Győződj meg róla! A nőgyógyászok által használt teszttel megegyező otthoni teszttel a hüvelyi sarjadzógomba-fertőzés egyszerűen meghatározható.

Ajánló

4.990 Ft.

Megrendelem!
Geratherm - Húgyúti fertőzés teszt

Húgyúti fertőzés teszt

A húgyúti fertőzésnek sokféle okozója lehet. Ezzel az otthoni vizeletteszttel könnyen és gyorsan kimutathatók a vizeletből a fertőzésre utaló anyagok, hogy tudd, mikor kell segítséget kérned.Háromdarabos otthoni teszt a húgyúti fertőzés kimutatására.

Ajánló

1.690 Ft.

Megrendelem!
Geratherm - Chlamydia teszt

Chlamydia teszt

Ha chlamydiára gyanakszol, nem muszáj időpontra várnod a vizsgálathoz. A nőgyógyászok által használt teszttel megegyező otthoni teszttel gyorsan megállapítható a chlamydiafertőzés.

Ajánló

5.190 Ft.

Megrendelem!
Inkontinencia kezelés

Inkontinencia kezelés

SensaTONE - Inkontinencia kezelés nőknek

SensaTone nőknek

Az inkontinenciáért felelős izmok enyhe elektromos stimulálásával az inkontinencia megszüntethető. Elektromos impulzusokkal működő hüvelyi elektróda inkontinencia kezelésére.

Ajánló

29.900 Ft.

Megrendelem!
Educator - Intimtorna indikátorpálca

Educator

Az intimtorna-gyakorlatok során nem mindig egyértelmű, hogy a megfelelő izmokat dolgozatod-e meg. Az Educator segédeszköz az intimtorna helyes elvégzéséhez.

Ajánló

7.490 Ft.

Megrendelem!
Aquaflex - Hüvelyi súlykészlet inkontinencia kezelésre

AquaFlex - hüvelyi súlykészlet

Az intim izmokat legegyszerűbben úgy edzheted, ha kis súlyt próbálsz velük megtartani. Hüvelyi súlykészlet a medencealapi izmok erősítésére, enyhe inkontinencia kezelésére.

Ajánló

18.900 Ft.

Megrendelem!