Mama testápolás

BIOLA - Baba- és mamakozmetikum

BIOLA - Mamakozmetikumok

BIOLA - Roza krém

Roza krém

Érzékeny a bőröd, könnyen kipirosodik, vagyis rozaceás? A Biola kréme a hajszálerek regenerációját segítő bio összetevőkkel készült krém a rozaceával érintett bőrfelület kezelésére.

Ajánló

3.100 Ft.

Megrendelem!
BIOLA - S.T.R.I.A krém

Stria testápoló krém

A striák az anyaság velejáró jegyei, mégis érthető, ha sima bőrt szeretnél. Ez a gazdag bio összetevőkkel készült krém a terhességi csíkok megelőzésére és halványítására is kúraszerűen használható.

Ajánló

4.990 Ft.

Megrendelem!
BIOLA - Bio bíbor kasvirág krémdezodor

Bio bíbor kasvirág krémdezodor

A hónalj és a mellszövet szoros összeköttetésben állnak egymással, ezért anyaként érdemes figyelned a dezodorod összetevőire. A bíbor kasvirág dezodor bio gyógynövényekkel készült, alumíniummentes dezodor.

Ajánló

2.560 Ft.

Megrendelem!
BIOLA - Herbal ligetszépe testápoló

Herbal ligetszépe testápoló

Gyorsan felszívódó, kellemes illatú, bio összetevőkkel készült testápolókrém ligetszépe-kivonattal, a selymes, hidratált bőrért.

Ajánló

2.000 Ft.

Megrendelem!
BIOLA - Herbal fogápoló gél

Herbal fogápoló gél

A terhesség alatt az ínyed és a szájnyálkahártyád érzékeny lehet. A Biola fluorid- és triklozánmentes, gyógynövényes fogápoló gélje kisgyermekek és érzékeny ínyű felnőttek számára lett kifejlesztve.

Ajánló

1.500 Ft.

Megrendelem!
BIOLA - Sárgabarack-narancs fogápoló gél

Sárgabarack-narancs fogápoló gél

A Biola fluorid- és triklozánmentes fogápoló gélje sárgabarackkal és naranccsal ízesítve, kisgyermekek és érzékeny ínyű felnőttek számára.

Ajánló

1.100 Ft.

Megrendelem!
BIOLA - Herbal bőrregeneráló olaj

Herbal bőrregeneráló olaj

Ez a természetes növényi kivonatok felhasználásával készült testápoló olaj táplálja a bőröd, és segíti a regenerálódását, amire édesanyaként sokszor szükséged lehet.

Ajánló

1.200 Ft.

Megrendelem!
BIOLA - Bio gyógynövényes testápoló olaj

Bio gyógynövényes testápoló olaj

Néha a te bőröd is megérdemli azt a kényeztetést, amit a babád. Az ellenőrzött ökológiai termelésből származó testápoló olaj a mama testápolására is tökéletes.

Ajánló

1.800 Ft.

Megrendelem!
BIOLA - Bio centella bőrregeneráló elixír

Bio centella bőrregeneráló elixír

A Biola értékes bioösszetevőkből készült elixírje a bőr regenerálódását támogató készítmény, mely segíti a napégés és a felületes sebek, zúzódások gyógyulását.

Ajánló

2.590 Ft.

Megrendelem!